Kia Europe ja kuljetusyhtiö Uber ovat sopineet kumppanuudesta, joka vauhdittaa sähköautojen käyttöönottoa Euroopassa. Kia tarjoaa Uber-kuljettajille palkittuja e-Niro- ja e-Soul-täyssähköautoja erikoistarjouksella. Kumppanuuden tavoitteena on lisätä Kian sähköautojen määrän kuljetuspalvelusektorilla 30 000 kappaleeseen vuoteen 2025 mennessä.

Uber on yksi johtavista liikkuvuuden tarjoajista Euroopassa. Yhtiö pyrkii vähentämään hiilidioksidipäästöjään dramaattisesti lähivuosina. Uberin tavoitteena on tulla päästöttömäksi liikkuvuusalustaksi vuoteen 2030 mennessä. Yhtiö on sitoutunut tuomaan liikenteeseen 130 000 täyssähköautoa Euroopan suurimmissa kaupungeissa, kuten Lontoossa, Pariisissa ja Amsterdamissa, vuoteen 2025 mennessä. Kia ja Uber tekevät yhteistyötä 20 maassa Euroopassa.

Kuljettajille koeajomahdollisuuksia

Kia e-Niro nähdään täydellisenä tuotteena kuljetuspalvelusektorilla sen monipuolisuuden, tehokkuuden, laadun sekä seitsemän vuoden takuun ansiosta. Auto täyttää sekä Uber-kuljettajien että asiakkaiden vaatimukset. Kia e-Niron toimintamatka sähköllä on jopa 454 km.

Kia ja Uber kehittävät yhteisiä markkinointi- ja koulutuskampanjoita Uber-kuljettajille edistääkseen sähköautojen tarjontaa. Kia tarjoaa kuljettajille myös koeajomahdollisuuksia, jotta he voivat kokea merkin sähköautot omakohtaisesti. Sähköautot ovat keskeisessä osassa Kian ”Plan S” -muutosstrategiassa. Yhtiön valikoimassa on vuoteen 2026 mennessä 11 täyssähköautoa, joista seitsemän perustuu merkin uudelle E-GMP-sähköautoalustalle.

Tilaa MyKia-uutiskirje ->