Kia on Suomen suurimman kesätapahtuman pääyhteistyökumppani

The Tall Ships Races Helsinki 2024 tuo Helsingin satamiin suuret purjelaivat ja samalla Kia EV3 rantautuu ensimmäistä kertaa Suomeen.

Helsingin satamat täyttyvät upeista purjelaivoista 4.-7. heinäkuuta, kun pääkaupunkimme satamiin saapuu The Tall Ships Races Helsinki 2024 -tapahtuman myötä yli 50 upeaa purjelaivaa. Nelipäiväisen tapahtuman näyttämönä toimii Helsingin ydinkeskustan alue Kauppatorilta Halkolaiturille. Suomen kesän suurimpaan yleisötapahtumaan odotetaan noin puolta miljoonaa kävijää, ja se on kaikille avoin sekä maksuton. Voit lukea tapahtumasta lisää täältä.

Kia on mukana tapahtuman yhteistyökumppani varmistamassa, että tapahtumassa kuljetaan vastuullisesti ja päästöttömästi sähköautoilla. Päävastuullisena järjestäjänä toimiva Helsingin tapahtumasäätiö hoitaa tapahtuman valmisteluita kolmella säätiön käytössä olevalla Kian sähköautolla.

Puhtaan liikkumisen lisäksi Kian arvot kohtaavat hyvin tapahtuman vastuullisuutta ja merten suojelua korostavien arvojen kanssa. Kian suunnittelussa on jo vuosien ajan haettu inspiraatiota luonnosta ja tämä näkyy myös nykypäivän tuotteissa. Kia EV6:stä alkaen merkin uusissa malleissa hyödynnetään merkittävissä määrin kierrätetyistä ja uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja materiaaleja. Tämä on osa Kian isoa tavoitetta olla yksi globaalin autoalan vastuullisimmista brändeistä. Myös hyvin merelliseen kontekstiin liittyvänä teemana Kia toimii mertensuojelun parissa The Ocean Cleanup -organisaation kumppanina.

Kia EV3 ensimmäistä kertaa Suomessa

Suurten purjelaivojen lisäksi tapahtuman ajaksi Helsinkiin rantautuu Kian tämän vuoden tärkein autouutuus, täysin uusi Kia EV3. Toukokuun lopulla kansainvälisesti julkaistu kompaktien katumaasturien luokkaan sijoittuva EV3 on herättänyt paljon kiinnostusta. Uutuuden suunnittelussa on hyödynnetty paljon tuttuja elementtejä lippulaivamalli EV9:stä, ja EV3 tulee asettamaan uudet standardit kompaktin sähköautojen luokkaan monella mittarilla. Auto tarjoaa muun muassa luokkansa kärkipäähän sijoittuvat tilat sekä jopa 600 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella. Voit lukea lisää Kia EV3:sta täältä.

Uusi Kia EV3 on nähtävillä Kian osastolla Katajanokalaiturilla 4.-7. heinäkuuta. Tapahtuma-alue on avoinna torstaista lauantaihin kello 11-22 ja sunnuntaina kello 11-16.