Kia-jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto palvelee asiakkaita myös poikkeuslain aikana. Olitpa sitten huoltamassa, koeajamassa tai ostamassa uutta autoa, valtuutetut Kia-jälleenmyyjät tuovat ja noutavat tarvittaessa autosi.

”Kevät tulee ja nyt on hyvä aika varata autolle huolto ja renkaidenvaihto. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat asioida turvallisin mielin. Asiakkaamme voivat varata niin koeajon kuin huollon Kia.fi-sivuston kautta. Jälleenmyyjiemme nouto- ja palautupalvelut takaavat asiakkaalle turvallisen ja vaivattoman kokemuksen olipa kyse auton määräisaikaishuollosta tai uuden auton koeajosta. Jälleenmyyjämme pystyvät laskemaan myös asiakkaan vaihtoauton hinnan etänä”, kertoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Esimerkiksi Suomen suurimmalla Kia-jälleenmyyjäketjulla Delta Autolla on käytössään OmaKuski-nouto- ja palautuspalvelu. Asiakkaan auto noudetaan huoltoon ja palautetaan liikkeen toimesta asiakkaalle ilman, että asiakkaan tarvitsee asioida liikkeessä. Lisäksi liike huolehtii auton hygieniasta. Kaikki kosketuspinnat puhdistetaan ennen auton luovutusta.

Kysy lisää omalta jälleenmyyjältäsi!

Varaa tästä Kia-huolto.