Kia on vahvistanut Suomeen saapuvan uuden Picanto X-Linen hinnat. Picanton rohkean crossover-version hinnat alkavat 15 990 eurosta.

Picanto on hallinnut suvereenisti lähes vuosikymmenen A-segmenttiä Suomessa. Nyt kolmannen sukupolven mallisto saa odotetun lisän, kun Picanto X-Line saapuu tammikuussa Suomeen.

15 mm suurempi maavara

Picanto X-Line tarjoaa 15 mm suuremman maavaran. Auto erottuu myös ulkoasultaan muusta Picanto-mallistosta. Picanto X-Linen keulavaikutelmaa korostaa SUV-tyylinen alleajosuoja. Auton sivuilla kulkevat keulasta perään ulottuvat mustat listat, jotka vahvistavat X-Linen crossover-olemusta. Picanto X-Line on 75 millimetriä muuta mallistoa pidempi sen kokonaispituuden ollessa 3670 mm. Auto on myös 30 mm perusversiota leveämpi. Auton akseliväli 2400 mm on kuitenkin sama kuin muussa Picanto-mallistossa.

Kahtena versiona

Suomeen Picanto X-Line saapuu kahtena eri versiona. Valittavana on joko manuaalivaihteinen tai automatisoitu manuaalivaihteisto 1,2-litraisena (84 hv), viisipaikkaisena versiona. Kaikissa X-Line malleissa on vakiona muun muassa 16” kevytmetallivanteet, 8” suomenkielinen kosketusnäyttö, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä sekä peruutuskamera ja pysäköintitutka takana.

Uusi Picanto on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin 7 vuoden tehdastakuulla.

Kia on Picanto-mallistolla vahvasti mukana joulukuussa voimaan astuneessa romutuspalkkiossa. Uudistuneesta Picanto-mallistosta romutuspalkkion piiriin mahtuu viisi eri versiota. Picanto-malliston hinnat alkavat 13 590 eurosta.