Kia-sähköautoja sijaisautoiksi!

Karkkilassa ja Lohjalla toimiva Kia-jälleenmyyjä Auto-Kehä Oy panostaa vahvasti liikenteen sähköistymiseen. Auto-Kehä on hankkinut yhteensä 12 sähköistä Kiaa huollon sijaisautoiksi. Joukossa niin Kia-täyssähköautoja kuin ladattavia hybridejäkin.

60 vuotta täyttänyt Auto-Kehä Oy haluaa tarjota vähäpäästöisen vaihtoehdon huollon asiakkailleen.

”Tämä on meiltä rohkea avaus, mutta meillä on vahva usko Kian sähköiseen mallistoon. Huollon sähköisten sijaisautojen valinnassa painoi ekologisuus. Haluamme vastuullisena liikkeenä tuoda Kian uudet sähköiset mallit myös huollon asiakkaiden ajoon. Asiakkaiden palautteet autoista ovat olleet erittäin positiivisia ja he ovat olleet kiinnostuneita saamaan lisää tietoa sekä ladattavista hybrideistä että sähköautoista”, kertoo Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtaja Tom Mörck.

”Meillä on vahva usko Kian sähköiseen mallistoon”, sanoo Auto-Kehän toimitusjohtaja Tom Mörck.

Puolet sähköautoja

Puolet Auto-Kehän huollon sijaisautoista on Kia-täyssähköautoja ja puolet suositun Ceed-malliston ladattavia hybridimalleja.

”Tällä hetkellä sijaisauto on määräaikaishuollon ajaksi ilmainen yhdeksi vuorokaudeksi. Muiden korjaamo- ja huoltotöiden osalta sijaisauton hinta on asiakkaalle 30 euroa vuorokaudelta”, Mörck kertoo.

Kia Brand Director Rami Kittilän mukaan Auto-Kehä näyttää alalla esimerkkiä tarjoamalla sähköisiä autoja huollon asiakkaille.

”Auto-Kehä on aina toiminut asiakas edellä. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten myös autoliike voi sitoutua paikallisesti sähköisen liikenteen tavoitteisiin”, Kittilä kiittelee.