Kia satsaa sähköiseen mallistoon

Kia tulee vastaamaan sähköisten autojen kysyntään tänä vuonna entistäkin vahvemmin.

”Vuonna 2020 tapahtuu sähköistymisen läpimurto Suomessa. Suomi on jo nyt Euroopan toiseksi sähköistynein automarkkina. Jo yli puolet suomalaisista uuden auton ostajista harkitsee hybridin, ladattavan hybridin tai sähköauton hankintaa*. Varsinkin ladattavien hybridiautojen kysynnässä tulemme näkemään ensi vuonna kasvupiikin”, sanoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Houkutteleva mallisto yritysautoilijalle

Kialla on tarjota jo nyt seitsemän sähköisellä voimalinjalla varustettua hybridi- tai sähköautoa mallistossaan Suomessa. Tarjonta laajenee entisestään, kun Kia on tuo alkuvuodesta markkinoille täysin uudet XCeedin ja Ceedin farmarimallien ladattavat hybridiversiot sekä Ceedin ja Sportagen kevythybridit.

”Pystymme tarjoamaan Ceedin ladattavien hybridimallien myötä erittäin laajan ja kilpailukykyisen malliston suomalaisille autoilijoille myös yritysautomarkkinoilla. Kia on sähköistyvien autojen markkinoilla yksi edelläkävijöistä. Moderni mallistomme asemoi Kian markkinoiden kiinnostavimmaksi ja halutuimmaksi automerkiksi”, Kittilä sanoo.

Kia panostaa voimakkaasti myös sähköautoihin Suomessa ensi vuonna. Kia tuo markkinoille e-Soul-täyssähköauton, jonka toimintamatka sähköllä on jopa 452 km. Lisäksi e-Niro-sähköauton saatavuus kohenee keväällä merkittävästi.

Kia tarjoaa kaikkiin uusiin autoihin ainutlaatuisen 7 vuoden takuun, joka kattaa myös akuston.

*Lähde: Kantar Autoilijabarometri & Kantar Uuden Auton Ostajat

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä ja voita Kia XCeed käyttöösi!