Kia Sorento nyt myös hybridinä!

Täysin uusi Kia Sorento saapuu Suomeen entistä laajemmalla mallistolla. Neljännen sukupolven Sorento on saatavana niin dieselinä, bensiinihybridinä kuin ladattavana hybridinäkin. Nykymalli on ollut tarjolla ainoastaan dieselinä.

”Sorento on Kian ylellinen lippulaivamalli, jonka uudet hybridivoimalinjat vahvistavat sen asemaa yritysautomarkkinoilla. Sorenton sähköinen mallisto käyttää turboahdettua voimalinjaa suorituskyvyn parantamiseksi vähentäen samalla auton ympäristövaikutuksia ja käyttökustannuksia”, sanoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Uutta teknologiaa

Sorento on saatavana neljällä eri voimalinjalla, joista kolme on uusia. Nykyisen 2,2-litraisen dieselin (202 hv) rinnalla uusia ovat: 1,6-litrainen bensiinihybridi (230 hv) etu- ja nelivetoisena sekä 1,6-litrainen ladattava bensiinihybridi nelivedolla (265 hv). Kaikki voimalinjat ovat saatana 5- tai 7-paikkaisina. Uusi Sorento on aina automaattivaihteinen. Malli on yksi luokkansa tilavimmista sähköisistä autoista markkinoilla.

Sorento on ensimmäinen Euroopassa myytävä Kia, johon on saatavana merkin uusia innovatiivisia varusteita. Sellaisia ovat esimerkiksi etäpysäköintiavustin ja uusi kuolleenkulman järjestelmä. Etäpysäköinti auttaa kuljettajaa siirtämään autonsa avaimen avulla ahtaissa pysäköintitiloissa. Sorenton kuolleenkulman järjestelmä puolestaan tarjoaa korkearesoluutioista kuvaa mittaristoon auton molemmilta puolilta.

Uusi Sorento esitellään Suomessa 2.-10. lokakuussa. Sorento-malliston hinnat alkavat 48 390 eurosta.

Tutustu lisää kia.fi

Lisää kuvia uudesta Kia Sorento -mallista