Kia on avannut yhdessä Autokeskuksen kanssa pop up -myymälän Espooseen kauppakeskus Selloon. Myymälässä ovat esillä kolme Kian suosikkimallia, jotka ovat juuri nyt ajankohtaisia niin romutuspalkkion kuin sähköauton hankintatuenkin vuoksi. Esillä ovat suomalaisten kestosuosikki Kia Rion lisäksi Kia e-Niro -täyssähköauto sekä ladattava Kia XCeed Plug-in Hybrid.

”Haluamme tehdä autonhankinnan mahdollisimman helpoksi. Kian pop up -myymälään Selloon voi poiketa kauppa- tai työmatkan varrella ilman, että autoliikkeeseen tarvitsi erikseen lähteä. Myymälään ovat valikoituneet esille mallit, joiden hankinta on tehty houkuttelevaksi juuri tässä ajassa. Uskomme, että tälle konseptille on myös kaupallista kysyntää”, sanoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Turvallisuus etusijalla

Kian pop up -myymälä sijaitsee kauppakeskus Sellon 1. kerroksessa katutasossa, Hesburgeria vastapäätä. Myymälä palvelee sellossa 31. joulukuuta saakka.

”Asiakkaiden on turvallista asioida pop up -myymälässämme, jossa paikalla ovat aina Kia-myyjämme. Sello on loistava paikka tulla tutustumaan Kian vähäpäästöiseen mallistoon sekä keskustelemaan sähköisen autoilun mahdollisuuksista asiantuntevien myyjiemme kanssa”, sanoo Autokeskus Konalan Kia-myyntipäällikkö Vesa Hietakymi.

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä!