Kialle uusi jälleenmyyjä Porvooseen

Kian jälleenmyyjäverkosto vahvistuu, kun Hedin Automotive aloittaa palvelemaan Kia-asiakkaita Porvoossa alkuvuodesta 2024.

Suomessa Kian maahantuojana toimivan astara Finlandin ja Hedin Automotiven yhteistyö laajenee, kun Hedin Automotive avaa tammikuussa uuden jälleenmyyntipisteen Porvoossa. Kyseessä on tärkeä laajennus Kian jälleenmyyntiverkostolle.

– Olemme etsineet sopivaa yhteistyökumppania edustamaan Kiaa Porvoossa, ja on ilo päästä laajentamaan yhteistyötämme Hedinin kanssa, toteaa astara Finlandin toimitusjohtaja Miska Tammelin.

Hedin Automotive on laajentanut toimintaansa nopeasti Suomessa ja astara Finlandin maahantuoma Kia om merkittävässä roolissa vahvan markkina-aseman vakiinnuttamisessa.

– Olemme iloisia päästessämme laajentamaan yhteistyötä astaran kanssa Porvoon alueella. Kia edustaa jo nyt merkittävää osaa liiketoiminnastamme, ja haluamme kehittää yhteistyötä myös jatkossa. Kian myötä Hedin Automotivesta tulee Porvoon alueen merkittävin autokauppa, joka tarjoaa laajan tuote- ja palveluvalikoiman alueen nykyisille ja uusille asiakkaille, kuvailee Hedin Automotiven toimitusjohtaja Mikko Mykrä.

astara Finlandin jälleenmyyntiverkosto koostuu 40 toimipisteestä ympäri Suomea. Hedin Automotiven Porvoon toimipiste aloittaa palvelemaan Kia-asiakkaita huollon osalta 2. tammikuuta 2024 ja uusien autojen myynnin osalta helmikuun alkuun mennessä osoitteessa Ruiskumestarinkatu 4, 06100 Porvoo.