Kia Motors Europe on lanseerannut #KiaMovingWithYou -kampanjan, jonka tarkoitus on auttaa asiakkaita ja paikallisia yhteisöjä selviytymään COVID-19-pandemian haasteista.

Kia Motors tukee yhteisöjä ympäri maailman viruksen torjunnassa. Euroopassa #KiaMovingWithYou tarjoaa asiakkaille mielenrauhaa sekä tukea terveydenhuollon ammattilaisille.

Kia ilmoitti jo aiemmin aloittavansa maailmanlaajuisen Kia Promise -takuuohjelman, jolla se haluaa auttaa asiakkaita, jotka eivät pääse viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi tekemään autojensa takuukorjauksia Kia-merkkihuolloissa. Suomessa tämä koski 1600 autoa.

”Elämme ennennäkemättömiä aikoja ja toivomme, että #KiaMovingWithYou -ohjelman toimenpiteet auttavat ihmisiä ja organisaatioita, jotka tarvitsevat eniten apua. Olemme kaikki tässä yhdessä. Näemme, että on meidän yhteinen velvollisuutemme auttaa selviytymisessä”, sanoo Kia Motors Europen markkinointijohtaja Carlos Lahoz.

Mittavia lahjoituksia

Kia on myös ottanut käyttöön toimenpiteitä turvallisen työympäristön luomiseksi työntekijöilleen Euroopassa. Se on myös tarjonnut suojavälineitä jälleenmyyjille.

Kia on tehnyt eri puolilla maailmaa lahjoituksia koronaviruksen torjuntaan. Slovakiassa yhtiö lahjoitti yhteensä 375 000 euroa, joista 200 000 euroa käytetään hengityskoneiden hankintaan. Lisäksi yhtiö lahjoitti paikalliselle yliopistosairaalle 140 000 euroa.

Kian Euroopan tehdas sijaitsee Slovakiassa, missä yhtiön autotuotanto on käynnistynyt koronavirusepidemian aiheuttamien tuotantokatkosten jälkeen.

Lue lisää aiheesta