Kian ensimmäinen täyssähköauto Soul EV on saapunut Suomeen. Soul EV laajentaa Kian vähäpäästöisten autojen mallistoa suosittujen Niro– ja Optima Plug-in Hybrid -mallien rinnalla. Soul EV on puhtaampaan liikkumiseen tähtäävän Kian Clean Mobility -ohjelman keulakuva. Tämä on huomioitu myös Soul EV:n ympäristöystävällisissä sisustusmateriaaleissa.

Palkittua muotoilua

Kia Soul EV perustuu Kian suosittuun Soul-malliin, jota myytiin maailmanlaajuisesti viime vuonna yli 195 000 autoa. Soul EV -sähköauto puolestaan on ollut myyntimenestys esimerkiksi Norjassa, jossa sitä on myyty yli 6800 kappaletta. Persoonalliselle Kia Soulille on myönnetty arvostetut Red Dot ja iF Design -muotoilupalkintoa.

7 vuoden takuu myös akustolle

Uuden Kia Soul EV:n toimintamatka sähköllä on jopa 250 kilometriä. Auton CO2-päästöt ovat 0 g/km. Soul EV:n voimanlähteenä on 111-hevosvoimainen sähkömoottori, joka tuottaa vääntöä 285 Nm. Auto pystyy hyödyntämään tehokkaasti jarrutusenergiaa pidentääkseen toimintamatkaansa. Kia Soul EV on varustettu 30 kWh:n litium-ioniakustolla, joka on sijoitettu auton matkustamon alle. Soul EV:n painopiste onkin alhaalla tehden siitä vakaan ja nautittavan ajettavan. Akun sijainnin ansiosta Soul EV:n takatilat ovat lähes identtiset muun Soul-malliston kanssa.

Kia tarjoaa ainutlaatuisen 7 vuoden takuun kaikille uusille autoille. Takuu kattaa myös Soul EV:n akuston.

Kia Soul EV -malliston hinnat alkavat 35 490 eurosta.

Tutustu Kia Souliin täältä.