Kian huoltokampanjat voi tarkistaa nyt autokohtaisesti online-palvelustamme

Kia on julkaissut verkkosivuillaan autokohtaisen tarkistuskyselyn avoinna olevista huoltokampanjoista. Kyselyn avulla asiakas voi tarkistaa oman Kia-autonsa mahdolliset avoinna olevat huolto- ja takaisinkutsukampanjat rekisterinumerolla tai valmistenumerolla. Lanseeramalla asiakkailleen helpon mahdollisuuden tarkistaa itse autonsa avoinna olevat kampanjat netistä, Kia haluaa tarjota lisää avoimuutta, läpinäkyvyyttä, asiakastyytyväisyyttä ja luonnollisesti 100 prosenttista turvallisuutta.

Mikäli tarkistuskysely kertoo omassa Kia-autossa avoinna olevista kampajoista, kannattaa olla heti yhteydessä lähimpään valtuutettuun Kia-merkkihuoltoon.

”Jatkuvan tuotekehityksen myötä Kia-malleihin voi tulla huolto- ja takaisinkutsukampanjoita, joilla varmistetaan auton eri järjestelmien toiminnallisuus ja huolehditaan liikenneturvallisuudesta. Valtuutetuilla Kia-merkkihuolloilla on tarvittavat tiedot ja ammattitaito Kian kaikkien automallien pitämiseen huippukunnossa. Esimerkiksi Kia-merkkihuollossa suoritettavan määräaikaishuollon yhteydessä asiakas voi olla aina varma, että auton eri järjestelmien tarvittavat ohjelmistopäivitykset ja mahdolliset avoinna olevat huoltokampanjat tulevat hoidettua”, kertoo Kian teknisen palvelun päällikkö Erkki Castrén. 

Voit tarkistaa oman Kia-autosi mahdolliset avoinna olevat huoltokampanjat seuraavasta linkistä.