Kian Euroopan päämies Kia Motors Europe on myöntänyt Delta Auto Tampereelle arvostetun Platinum Prestige Dealer Award -palkinnon.

Valmistaja myöntää palkinnon Suomeen vuosittain vain yhdelle huippusuoritukseen yltäneelle Kia-jälleenmyyjälle. Palkitsemisperusteina ovat muun muassa automyynnin, jälkimarkkinoinnin ja asiakastyytyväisyyden saavutukset.

Suomen suurin Kia-jälleenmyyjä

Delta Auto Tampere oli viime vuonna Suomen suurin Kia-jälleenmyyjä. Merkin markkinaosuus oli Tampereella 9,8 prosenttia.

”Delta Auto Tampereen suoritus oli häikäisevä. Tehtaan myöntämä Platinum Prestige Dealer Award -palkinto on osoitus siitä, että pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää. Delta Auto Tampereen sitoutuminen myyntiin ja asiakkaiden kohtaamiseen on esimerkillistä”, sanoo Kia Brand Director Rami Kittilä Kia-maahantuonnista.

”Olemme todella otettuja tästä tunnustuksesta. Palkinto kuuluu koko henkilökunnallemme, joka on sitoutunut tavoitteisiimme. On ollut ilo tehdä töitä Kian kanssa. Merkki on noussut yhdeksi Suomen kiinnostavimmaksi autobrändiksi, joka panostaa voimakkaasti sähköisiin autoihin”, sanoo Delta Auto Tampereen myyntijohtaja Ilkka Nurminen.

Delta Auto Tampere palvelee osoitteessa: Lakalaivankatu 1.

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä ja voita Kia Rio tai Stonic käyttöösi!