Kia jatkaa vahvaa kasvuaan Suomessa. Kian markkinaosuus nousi Suomessa heinäkuussa 7,2 prosenttiin ollen viime kuussa Suomen neljänneksi rekisteröidyin automerkki.

Kia on ainoa merkki Suomen kymmenen myydyimmän henkilöautomerkin joukossa, jonka kappalemääräinen myynti on lisääntynyt Suomessa ensimmäisen seitsemän kuukauden aikana.

”Mallistomme on huippuiskussa. Uusi Ceed-mallisto on otettu markkinoilla erittäin hyvin vastaan. Olemme vahvoja kaikissa tärkeimmissä segmenteissä ja sähkö- ja hybridiautomallistomme on yksi markkinoiden laajimmista”, sanoo Kian Brand Director Anssi Liukkonen vahvasta alkuvuodesta.

Kian mallisto laajenee syksyllä entisestään, kun Kia esittelee Suomessa näyttävän XCeed-crossoverin.

Kia myi tänä vuonna tammi-heinäkuussa Suomessa yhteensä 4270 autoa, kun vuosi sitten Kia myi vastaavana ajankohtana 4008 autoa. Kumulatiivisesti Kian kappalemääräinen myynti kasvoi tammi-heinäkuussa 6,5 prosenttia. Kian tammi-heinäkuun markkinaosuus on Suomessa 6,3 prosenttia, kun se vuosi sitten vastaavana ajankohtana oli 5,1 prosenttia.

Euroopassa ennätys

Kia Motors saavutti kaikkien aikojen parhaan kuuden kuukauden myyntituloksen Euroopassa. Yhtiön Euroopan myynti kasvoi ensimmäisellä vuosipuoliskolla 1,6 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajankohdasta. Kia myi Euroopassa yhteensä 268 305 uutta autoa ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Kian markkinaosuus nousi samalla aikajaksolla kolmesta prosentista 3,2 prosenttiin.

Kian menestystä Euroopassa on siivittänyt Ceed-malliston menestys. Myös Kian sähkö- ja hybridiautomallisto ovat jatkaneet vahvaa kasvuaan.

Kia tarjoaa kaikkiin uusiin Euroopassa myytäviin autoihin ainutlaatuisen seitsemän vuoden takuun.

Tutustu uuteen Kia XCeedin tästä.

 

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä ja voita Kia ProCeed viikonlopuksi käyttöösi!