Kia Kotipizza

Kotipizzalle jo 100:s Kia-kotiinkuljetusauto!

Kian jälleenmyyjä Delta Auto on toimittanut jo 100 Kia-kotiinkuljetusautoa Kotipizza-ketjulle. Sadas auto luovutettiin Ouluun Kotipizza Kaakkuri Bauhausiin Kotipizza-yrittäjä Reima Ronkaiselle.

Ensimmäiset Kia-kotiinkuljetusautot toimitettiin Kotipizza-ketjulle kaksi vuotta sitten. Autot ovat olleet Kotipizza-yrittäjien käytössä ympäri Suomea.

Kotipizzan kuljetusautojen suunnittelussa olivat mukana Kotipizza-yrittäjät. Autot on varusteltu integroiduilla lämpölaatikoilla, jotka pitävät pizzan 60-asteisena jopa tunnin.

”Olemme olleet tyytyväisiä Kian kotiinkuljetusautoihin. Kotipizzan verkkokaupan myynnistä jo ennen poikkeustilannetta 70 prosenttia tuli kuljetetuista tuotteista, nyt luku on koko ajan kasvussa. Kuljetuspalvelun saatavuus, toimivuus ja luotettavuus ovat tärkeitä asiakkaillemme”, kertoo Kotipizzan kaupallinen johtaja Markus Kaatranen.

Kuljetuspalvelua laajennettu

Kotipizza on kehittänyt kotiinkuljetusta varten oman Kuljetusäppi-applikaation, jonka avulla kuljettaja voi suunnitella parhaimman ja nopeimman reitin välttäen ruuhkat.

Kia Picanto- ja Rio-kotiinkuljetusautojen takaosassa on eristetty lämpölaatikko rosteritasoilla ja lämpövastuksella. Laatikkoon mahtuu kerralla yhteensä 24 pizzaa kantolaukuissaan. Laatikossa on 4 kpl 56 W lämmitysmattoa, yhteisteholtaan 224 W. Kaapissa on myös kaksi termostaattia vastusten suojaksi.

Avattaessa lämpölaatikon lämpötila on 70 astetta ja suljettaessa 55 astetta. Laatikko on valmistettu lasikuitupinnoitetusta uretaanilevystä, joka varaa lämpöä. Laatikon yhteydessä on 75 Ah -lisäakku.

Kotipizzan kuljetuspalvelua on laajennettu poikkeustilanteessa niin, että kaikki ketjun kivijalkaravintolat tarjoavat kuljetusta. Myös monien ravintoloiden kuljetusaluetta on laajennettu.

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä ja voita ladattava Ceed Sportswagon käyttöösi!