Minun Kia: ”Tyylikäs muotoilu herättää ihailua”

”Minun autoni on Kia Optima. Halusin laadukkaan auton ja hiukan luksusta, mutta järkevällä hinnalla. Vastaus oli Optima!

Optiman tyylikäs muotoilu herättää ympäristössä ihailua. Auton kattoikkuna on erittäin hieno. Lapseni voivat ihailla sieltä vaikka lentokoneita.

Auto on minulle tärkeä työväline ja sen pitää toimia. Optimassa kaikki on toiminut. Minulla on autossani Kia-huolenpitosopimus, joka takaa huolettoman autoilun.

Optiman huippuluokan audiojärjestelmä on minulle työkäytössä tärkeä, sillä puhun ajaessani paljon. Myös autoni nahkaistuimet näyttävät hyviltä, joten asiakkaita kelpaa kyyditä. Autossani on sähkötoiminen kuljettajan istuin muistipaikoilla. Vaimoni ajaessa välillä autoa, penkin säädöt voi palauttaa yhdellä napin painalluksella.

Olen ollut erittäin tyytyväinen Optimaan. Suosittelen sitä kaikille. Seuraava uusi autoni tulee olemaan myös Optima”

Tomin työpaikka -> www.ylinkerros.fi