Tenniksen supertähti Rafael Nadal jatkaa Kian maailmanlaajuisena brändilähettiläänä seuraavat viisi vuotta. Espanjalainen maailmanlistan entinen ykköspelaaja on toiminut Kian brändilähettiläänä vuodesta 2006 alkaen.

Rafael Nadal jatkaa Kian modernien ja laadukkaiden autojen sekä merkin nuorekkaiden ja dynaamisten arvojen edustajana ympäri maailmaa. 28-vuotias Nadal tullaan näkemään Kian mainoskampanjoiden lisäksi myös kansainvälisissä tapahtumissa.

”Kiasta on tullut huippuluokan autobrändi. Olen nähnyt monia suuria muutoksia ja parannuksia vuosien aikana. On ollut ilo työskennellä tiimissä viimeisen 9 vuoden ajan. Olen iloinen voidessani jatkaa kumppanina ja odotan innoissani, mitä tulevaisuus tuo meille molemmille”, Nadal sanoo.

Rafael Nadal on yksi maailman tunnetuimmista urheilijoista. Hän on 14-kertainen tenniksen Grand Slam -voittaja.

”Rafa on ollut täydellinen kumppani Kialle. Hän on auttanut nostamaan brändiä maailmanlaajuisesti. Hänessä ruumiillistuu iloisuus ja dynaamisuus kaikessa mitä hän tekee. Nämä ominaisuudet yritämme sisällyttää jokaiseen uuteen Kia-malliin. Olemme erittäin innoissamme voidessamme jatkaa yhteistyötä seuraavan viiden vuoden ajan”, sanoo varatoimitusjohtaja Thomas Oh Kia Motors Corporationilta.

 

Lue lisää aiheesta: