Rafael Nadalille luovutettiin Kia EV6

Tennispelaaja Rafael Nadalille on luovutettu Kia EV6 -täyssähköauto, jolla hän ilmaisee sitoutumistaan ympäristöystävälliseen liikkumiseen. Auto luovutettiin Nadalille hänen tennisakatemiassaan Manacorin kaupungissa Mallorcalla.

Nadalille toimitettiin kustomoitu EV6-sähköauto osoituksena kahden pitkäaikaisen kumppanin yhteisestä visiosta uuden sukupolven inspiroimisesta sähköiseen liikkumiseen. Nadal on toiminut Kian brändilähettiläänä vuodesta 2006 lähtien.

Kia lanseeraa suuren kysynnän saaneen EV6-täyssähköauton Euroopassa. Mallorcalla järjestetty tapahtuma pohjusti EV6:n esittelyä korostaen samalla Kian uuden brändisloganin tarkoitusta: ”Movement that inspires.”

Kannustaa sähköautoiluun

Nadal käyttää sitoumuksensa mukaisesti EV6-sähköautoaan henkilökohtaisessa liikkumisessaan Mallorcalla. Lisäksi hän ilmoittanut kiinnostuksensa vaihtaa kaikki tennisakatemiansa ja hänen omaa nimeää kantavan säätiön käytössä olevat ajoneuvot sähköautoihin vuoteen 2022 mennessä.

”Työni vaatii luonnollisesti paljon matkustamista, eikä elämäntapani ole täysin kestävää. Olen päättänyt tehdä tarvittavat muutokset siellä missä voin alkaen henkilökohtaisesta EV6-crossoverin käytöstäni Mallorcalla”, Nadal sanoo.

”Olen onnekas saadessani Kian tuen. EV6 auttaa minua sitoumuksessani. Haluaisin rohkaista muitakin ajamaan sähköautoja aina kuin mahdollista”, tennislegenda jatkaa.

”Liike inspiroi ideoita”

Auton luovutusseremoniaa valaisi ”EV6-tenniskenttä”, jonka valaistusjärjestelmä sai sähkövoiman Nadalin EV6 GT-Line -autosta. EV6 on varustettu edistyksellisellä virran ulosottotoiminnolla.

”Me Kialla uskomme, että liike inspiroi ideoita. EV6 on malli, joka ilmentää brändiajatteluamme. Olemme etuoikeutettuja, että Rafa on ollut globaali brändilähettiläämme 15 vuoden ajan. Hän ei ole vain yksi historian suurimmista urheilijoista vaan myös inspiraation ikoni, joka jatkuvasti pyrkii vaikuttamaan monipuolisella yhteiskunnallisella toiminnallaan”, sanoo Kian globaali brändijohtaja Artur Martins.

Kia lanseeraa EV6-sähköauton Suomessa 8. marraskuuta. Malliston hinnat alkavat 48 219 eurosta.

> Tutustu Kia EV6-malliin

> Tilaa MyKia-uutiskirje

Galleria