Rio nyt myös kevythybridinä!

Uudistunut Rio on ensimmäinen Kia, jossa esitellään bensiinikäyttöinen 48V kevythybridijärjestelmä, joka hyödyntää Rion Smartstream 1.0 T-GDI -bensiiniturbomoottoria (100 hv & 120 hv). Järjestelmä maksimoi polttoainetaloudellisuuden avustamalla kiihdyksissä sekä vastaavasti keräämällä liike-energiaa jarrutuksissa.

Neljännen sukupolven Kia Rio saapuu uudistuneena markkinoille. Rio on ollut vuosien ajan yksi luokkansa myydyimmistä autoista maassamme. Rion kanta Suomessa on yli 17 000 kappaletta. Nyt esitellyt uudistukset vahvistavat Rion asemaa entisestään kilpaillussa B-segmentissä. Samalla Rio vankistaa Kian asemaa Suomen viidenneksi rekisteröidyimpänä henkilöautomerkkinä.

Hinnat alkavat 15 390 eurosta

Rio-mallisto koostuu neljästä eri varustetasosta: LX, EX, TX ja GT-Line. Uusina mukavuus- ja turvallisuusvarusteina autoon on saatavana muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, kaistallapitoavustin, kuolleen kulman sekä risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, LED-ajovalot ja 8-tuumainen monitoiminäyttö suomenkielisenä.

Rio-mallisto on saatavana kolmella eri moottorilla: 1,2 (84 hv), 1,0 (100 hv) ja 1,0 (120 hv). Uudistuneet voimalinjat ovat pudottaneet Rion CO2-päästöjä jopa 13 g/km mallivaihtoehdosta riippuen.

Rio-malliston hinnat alkavat 15 390 eurosta. Rion kevythybridin hinnat alkavat 19 390 eurosta.

Tutustu lisää Kia.fi ->