Sasu Salin saapui kesäksi Suomeen ja hyppäsi jälleen Kian rattiin

Kia aloitti vuosi sitten kesäisen yhteistyön Suomen koripallomaajoukkueen kapteeni Sasu Salinin kanssa. Yhteistyö jatkuu uuden auton parissa tänä kesänä.

Suomen koripallomaajoukkue, tuttavallisemmin Susijengi, on ollut viime vuosina kovassa nosteessa. Tämän vuoden kohokohta on luonnollisesti elo-syyskuussa Aasiassa pelattavat MM-kilpailut, joihin myös suomalaiset lähtevät. Kesä on siis kriittistä aikaa valmistautumisen osalta.

Viime vuonna Susijengin kapteeniksi nimetty Sasu Salin saapui jälleen Suomeen kesäkuun puolivälissä Espanjan liigasarjojen pelien jälkeen. Jotta valmistautuminen isoihin kisoihin sujuisi mahdollisimman vaivattomasti, ajaa Salin kesän loma- ja treenireissut jälleen Kia Sorentolla.

– Hienosti muotoiltu ja tyylikäs iso katumaasturi. Sisäilme on magee ja siellä on vähä isommanki kaverin helppo istua. Yks mun lemppareista, mitä hetkeen päässy ajamaan, Salin kertoo ensifiiliksen kesän menopelistään.

Kia Sorento on tarjolla sekä viisi- että seitsemänpaikkaisena ja voimalinjavalikoimasta löytyvät muun muassa nykyaikaiset täyshybridi sekä ladattava hybridi.

Sasu Salin kotimaahan saapumisen, uuden kesäauton ja keskikesän juhlan kunniaksi olemme käynnistäneet arvonnan, johon voit osallistua Kia Finlandin Instagramissa tai Facebookissa. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Sasu Salinin aito pelipaita.