Suomeen maaliskuussa saapuvan Kia Sorento Plug-in Hybridin ennakkokysyntä on ylittänyt odotukset. Ylellisestä, Kian ladattavasta lippulaivamallista on tehty jo sata asiakastilausta.

”Sorento Plug-in Hybridin ennakkokysyntä on ollut todella vilkasta. Autoa on myyty jo yli sata kappaletta ennen sen maahantuloa. Ladattavaan Sorentoon on siirrytty premium-merkeistä, mikä on osoitus auton vetovoimaisuudesta”, kertoo Kia Brand Director Rami Kittilä.

Sorento Plug-in Hybridin yhdistetty toimintamatka sähköllä on jopa 57 kilometriä yhdellä latauksella. Auto mahdollistaa jopa 70 kilometrin sähköisen ajon kaupungissa. Sorento Plug-in Hybridillä onkin mahdollista ajaa useimmat päivittäiset ajot sähköllä.

Vähäpäästöisin ja tehokkain

Ladattava Kia Sorento Plug-in Hybrid on samalla paitsi vähäpäästöisin Sorento-malli mutta myös tehokkain. Auto on varustettu 1,6-litraisella bensiiniturbomoottorilla (180 hv), jonka parina on 66,9 kW sähkömoottori ja 13,8 kWh akusto. Voimalinjan tuottama kokonaisteho on 265 hv ja vääntö 350 Nm. Sorento Plug-in Hybridin CO2-päästöt ovat vain 38 g/km sen ollen yksi luokkansa vähäpäästöisimmistä autoista.

Neljännen sukupolven Sorento on ensimmäinen Kia, joka perustuu merkin uuden sukupolven SUV-alustalle. Malli on yksi luokkansa tilavimmista sähköisistä autoista markkinoilla tarjoten ladattavanakin jopa 898 litran (VDA) tavaratilan. Sorento Plug-in Hybrid on saatavana muiden Sorento-mallien tavoin 5- tai 7-paikkaisena.

”Sorento Plug-in Hybrid on luokkansa ainoa 7-paikkainen ladattava nelivetohybridi. Auton monikäyttöisyyttä lisää 1500 kilon jarrullinen vetokyky”, Kittilä muistuttaa.

Kia Sorento Plug-in Hybrid lanseerataan Suomessa maaliskuussa. Sorento Plug-in Hybridin hinnat alkavat 57 802 eurosta.

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä!

Tutustu Kia Sorento Plug-in Hybrid -mallistoon >