Sorento Plug-in Hybrid – sähköllä jopa 57 km!

Kia Motors on vahvistanut täysin uuden Kia Sorento Plug-in Hybridin toimintamatkan sähköllä, kun mallin tuotanto on alkanut Koreassa.

Ylellisen Sorento Plug-in Hybridin yhdistetty toimintamatka sähköllä on jopa 57 kilometriä yhdellä latauksella. Auto mahdollistaa jopa 70 kilometrin sähköisen ajon kaupungissa. Sorento Plug-in Hybridillä onkin mahdollista ajaa useimmat päivittäiset ajot sähköllä.

Tehokkain ja vähäpäästöisin

Ladattava Kia Sorento Plug-in Hybrid on samalla paitsi vähäpäästöisin Sorento-malli mutta myös tehokkain. Auto on varustettu 1,6-litraisella bensiiniturbomoottorilla (180 hv), jonka parina on 66,9 kW sähkömoottori ja 13,8 kWh Voimalinjan tuottama kokonaisteho on 265 hv ja vääntö 350 Nm. Sorento Plug-in Hybridin CO2-päästöt ovat vain 38 g/km sen ollen yksi luokkansa vähäpäästöisimmistä autoista.

Neljännen sukupolven Sorento on ensimmäinen Kia, joka perustuu merkin uuden sukupolven SUV-alustalle. Malli on yksi luokkansa tilavimmista sähköisistä autoista markkinoilla tarjoten ladattavanakin jopa 898 litran (VDA) tavaratilan. Sorento Plug-in Hybrid on saatavana muiden Sorento-mallien tavoin 5- tai 7-paikkaisena. Malli on luokkansa ainoa 7-paikkainen ladattava nelivetohybridi. Sorento Plug-in Hybridin monikäyttöisyyttä lisää 1500 kilon jarrullinen vetokyky.

Kia Sorento Plug-in Hybrid saapuu Suomeen maaliskuussa. Sorento Plug-in Hybridin hinnat alkavat Sorento Plug-in Hybridin hinnat alkavat 57 802 eurosta.

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä!

Tutustu Kia Sorento Plug-in Hybridiin ->