Kia Motors Finland järjesti keväällä Facebook-kilpailun, jossa palkintona oli kesäksi käyttöön upea Kia Carens -tila-auto. Osallistujia pyydettiin perustelemaan, miksi juuri he tarvitsisivat kesäksi uuden Kian käyttöönsä. Kilpailuun tuli yli 1600 perustelua, joista parhaaksi valikoitu varkautelaisen Anne Ruuskasen tarina.

Nelilapsisen perheen äiti kertoi, että heillä on käynnissä iso rakennusurakka. Samaan aikaan myös perheen auto hajosi. Ruuskasen perheellä on paljon kulkemista, sillä he asuvat taajaman ulkopuolella. Niinpä 7-paikkaisen Carensin voitto tuntui lottovoitolta.

”On ollut ilo saada näin upea auto ajettavaksi. Lapset ovat jo mieltäneet sen autoksemme. Panoraama-kattoikkuna on ollut lapsille varsinainen ihmetys. Lapset toistaa autossa, että me nähdään tähdet taivaalta!”, Ruuskanen naurahtaa.

Autoon on kertynyt kesän aikana yli 3000 kilometriä. Perhe suuntasi kesälomilla muun muassa Särkänniemeen ja Kalajoen hiekkasärkille. Automaattivaihteinen Kia Carens 1.7 CRDi TX on tehnyt vaikutuksen niin ominaisuuksillaan kuin monikäyttöisyydelläänkin – tyyliä unohtamatta.

”Automaatin helppous on ollut yllätys, sillä olen ajanut aiemmin vain manuaalivaihteistolla. Diesel on ollut vähäkulutuksinen myös kaupunkiajossa. Pitkät matkat taittuvat perheen kanssa helposti. Turvaistuinten sijoittelu on meillä tärkeää, kun lapsia on monta. Istuimet ovat kuitenkin mahtuneet hyvin vierekkäin ja lapset ovat olleet mielissään kolmannesta penkkirivistä. Olen kiinnittänyt erityisesti huomiota auton ulkomuotoon. Carens on kaunis auto”, Ruuskanen kehuu puhtaanvalkoista palkinto-Kiaa.

Varkaudessa Kia-autot myy ja huoltaa: Avain Vaunu, Harjulantie 4.

Lue lisää aiheesta: