Kia Motors on julkaissut ensimmäiset kuvat täysin uudesta, kolmannen sukupolven Picanto-mallista, joka on yksi Kian myydyimmistä autoista.

Uusi Picanto on suunniteltu yhteistyössä yhtiön Korean ja Saksan muotoilukeskusten kanssa. Auto tuo A-segmenttiin nuorekasta ja energistä luonnetta. Picanto ilmentää urheilullisia piirteitä uuden GT Line -varustetason myötä. 15 milliä pidempi (nyt 2385 mm) akseliväli puolestaan mahdollistaa pyörien sijoittamisen lähemmäs etu- ja takakulmia lisäten auton itsevarmaa olemusta. Uuden Picanton väripaletti on monipuolisempi kuin koskaan aiemmin. Valittavana on 11 väriä, jotka tekevät autosta erottuvan.

Ensiesittelyssä Genevessä

Picanton sisätiloissa yhdistyvät tyylikkyys ja käytettävyys. Ohjaamoa hallitsee ”kelluva” kosketusnäyttö, joka mahdollistaa uusimman teknologian hyödyntämisen.

Uusi Picanto tarjoaa erinomaista käytettävyyttä. Autossa on enemmän matkustamo- ja tavaratilaa kuin kilpailijoissaan. Picanto on kuitenkin säilyttänyt kompaktin kokonsa kasvaneesta akselivälistään huolimatta. Uusi Picanto on pituudeltaan (3595 mm) sama kuin edeltäjänsä.

Kolmannen sukupolven Kia Picanto esitellään Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa.