Teknikens Världin voittaja!

Kian ladattava hybridi Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid on voittanut arvostetun Teknikens Värld -lehden Stora Bilpris 2021 -palkinnon.

Kyseessä on jo toinen kerta, kun Kia on voittaa vuoden parhaan henkilöauton tittelin. Vuonna 2018 Kia vei voiton niin ikään ladattavalla hybridillä. Tuolloin palkinto myönnettiin Kia Optima Sportswagon Plug-in Hybridille.

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid saa lehdeltä tunnustusta älykkäistä ratkaisuistaan sekä hybridivoimalinjan toimivuudesta. Ceed oli raadin mukaan käytännöllinen, toimiva, turvallinen sekä ympäristön huomioiva.

”Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia palkinnosta. Sammalla se on osoitus siitä, että Kia voi tehdä tämän ladattavilla autoilla”, sanoo Kia Swedenin toimitusjohtaja Peter Himmer.

Sähköllä jopa 50 km!

Kymmenen autoa ylsi finaaliin, mutta Ceed Sportwagon Plug-In Hybrid kruunattiin lopulta voittajaksi. Ceedin taakse jäivät muun muussa: Polestar 2, Porsche Taycan, BMW iX3 ja Volkswagen ID.3.

”Kivenkovassa kilpailussa, jossa finalistit ovat toinen toistaan parempia, voittajaksi nousee Kia Ceed SW Plug-In Hybrid. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid on aina avulias ylimääräinen perheenjäsen – oikealla toimintasäteellä ja oikeaan hintaan”, lehti perustelee valintaansa.

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybridin toimintamatka sähköllä on jopa 50 kilometriä. Ceedin ladattavien hybridimallien voimanlähteenä on 1,6-litrainen suorasuihkutusmoottori sekä sähkömoottori, jonka parina on 8,9 kWh:n litiumionipolymeeriakku. Voimanlinjan tuottama kokonaisteho on 141 hv.

Ceed Sportswagonin ladattavan hybridifarmarin hinnat alkavat 34 390 eurosta. Auto on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin ainutlaatuisella 7 vuoden takuulla.

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä!

Tutustu Kia Ceed SW Plug-in Hybrid -mallistoon >