Suomessa lokakuun alussa esiteltävän täysin uuden Kia Sorenton hinnat on julkaistu. Neljännen sukupolven Sorenton hinnat alkavat 48 390 eurosta. Alkaen mallina on etuvetoinen hybridiversio, joka on yksi auton uusista voimalinjoista. Uusi Sorento on saatavana neljällä eri voimalinjalla, joista kolme on uusia. Nykyisen 2,2-litraisen dieselvoimalinjan (202 hv) rinnalla uusia ovat: 1,6-litrainen bensiinihybridi (230 hv) etu- ja nelivetoisena sekä myöhemmin esiteltävä 1,6-litrainen ladattava bensiinihybridi nelivedolla (265 hv).

Neljä varustetasoa

Ylellinen Kia Sorento on saatavana neljällä eri varustetasolla: EX, Business, Business Premium ja Business Luxury. Jo EX-varustetaso on kattava käsittäen muun muassa seuraavat mukavuus- ja turvallisuusvarusteet: 12” digitaalimittaristo, 8” kosketusnäyttö, älykäs nopeusrajoitusavustin, mukautuva kaistallapitoavustin, LED-ajovalot sekä elektroninen vaihteenvalitsin. Huippuvarusteltuun Business Luxury -tasoon kuuluvat näiden lisäksi etäpysäköintiavustin (dieselissä), tuulilasinäyttö, kuolleenkulman monitori, 360 kamerajärjestelmä, risteävän liikenteen varoitin ja aktiivinen avustin, Bose-äänentoistojärjestelmä sekä kuorman tasaava takajousitus.

5- tai 7-paikkaisena

Neljännen sukupolven Sorento on ensimmäinen Kia, joka perustuu merkin uuden sukupolven SUV-alustalle. Malli on yksi luokkansa tilavimmista sähköisistä autoista markkinoilla. Kaikki Sorenton voimalinjat ovat saatavana 5- tai 7-paikkaisina. Uusi Sorento on aina automaattivaihteinen. Mallisto laajenee ensi vuoden alussa esiteltävällä ladattavalla hybridillä, jonka hinnat julkistetaan lähempänä lanseerausta.

Uusi Kia Sorento esitellään Suomessa 2.-10. lokakuuta.

Tutustu lisää kia.fi