Uusi Kia Niro on Vuoden Auto Suomessa 2023

Toisen sukupolven vahvasti sähköistetty Kia Niro on voittanut arvostetun Vuoden Auto Suomessa 2023 -palkinnon.

Auto- ja liikennetoimittajat ry valitsee vuosittain tärkeimmän Suomen markkinoille tulleen autouutuuden. Tärkein yksittäinen kriteeri on auton tarjoama vastine rahalle, mutta auto- ja liikennetoimittajista koostuva tuomaristo arvioi myös auton teknistä edistyksellisyyttä, turvallisuutta sekä ajettavuutta. Vuoden Auto Suomessa -palkinto on jaettu yhdistyksen toimesta vuodesta 2014 lähtien.

Kuuden finalistin joukosta tuomaristo äänesti Vuoden Auto Suomessa 2023 -kilpailun voittoon uuden Kia Niron. Tiloiltaan kasvanut toisen sukupolven Niro jatkaa edeltäjän aloittamalla vahvasti sähköistetyllä tiellä ja voimalinja valikoimasta löytyy vain sähköistettyjä vaihtoehtoja – Niro on tarjolla täyshybridinä, ladattavan hybridinä ja täyssähkömallina. Voit lukea lisää Nirosta aikaisemmasta artikkelista.

Kia Niron hinnat alkavat hybridiversion 31 921 eurosta, ladattavan hybridin hinnat alkavat 38 277 eurosta ja täyssähköversion hinnat alkavat 45 882 eurosta. Täydellisen hinnaston ja varustetiedot voit ladata Kian verkkosivuilta.