Veikkausliigan päätöskierrokselle lähdetään sunnuntaina jännittävissä asetelmissa. Vahvimmin mestaruudessa on kiinni IFK Mariehamn, joka johtaa sarjaa yhden pisteen erolla ennen HJK:ta. Myös hallitseva mestari SJK on mukana mestaruustaistossa.

”Voitolla IFK Mariehamn on varmasti mestari. Muilla tuloksilla myös HJK:lla ja SJK:lla on mahdollisuus mestaruuteen”, tiivistää Veikkausliigan markkinointijohtaja Risto Oksanen päätöskierroksen ennakkoasetelmat.

kuva2_2110

Veikkausliigan mestaruuspatsas matkustaa ennen päätöskierrosta laivalla Ahvenanmaalle, koska IFK Mariehamn johtaa sarjaa ennen päätöskierrosta.

”Jos mestari juhlii muualla kuin Maarianhaminassa, Veikkausliiga kuljettaa patsaan mahdollisimman nopeasti mestarin toivomaan osoitteeseen, jotta patsas pääsee mukaan juhliin”, Oksanen lupaa.

Jo nyt on siis varmaa, että IFK Mariehamn voittaa historiansa ensimmäisen Veikkausliigan mitalin, mutta mitalin väri ei ole vielä tiedossa.

Mestaruuspokaalin lisäksi Maarianhaminaan kurvaa sunnuntaiksi Kia on Tour -koeajokiertue. Wiklöf Holding Arenalla on koeajettavissa uusimmat Kia-mallit.

 

Veikkausliigan päätöskierros pelataan 23.10. klo 15. Ratkaisevat ottelut ovat: IFK Mariehamn-Ilves ja HJK-SJK.