Julia arvostaa huoletonta autoilua

Espoolainen perheenäiti Julia Sarlin arvostaa huoletonta autoilua. Julia solmi autonhankinnan yhteydessä Kia-huolenpitosopimuksen, jolla hän voi välttää autoilun yllättävät kulut.

”Koen että huolenpitosopimus on helppo ja mutkaton. Huollot sujuvat näppärästi ilman ylimääräisiä kuluja. Kuukausitasoinen veloitus on pieni suhteessa siihen, jos esimerkiksi määräaikaishuollon maksaisi kertamaksuna kerran vuodessa”, Sarlin vertaa.

 Auto mahdollistaa sujuvan arjen

Töölössä sairaanhoitajana työskentelevä Sarlin ajaa Kia Sportagella. Auto on välttämättömyys kolmen lapsen äidille.

”Auton omistaminen on välttämätöntä jo esimerkiksi työmatkan sekä lasten harrastusten vuoksi. Harrastuspäiviä on parhaimmillaan viikon jokaisena päivänä. Arkeamme ei helpota yhtään se, että teen kolmivuorotyötä, ja että mieheni on yrittäjä. Siksi auton omistaminen ja huollattamisen helppous on yksi arkeamme helpottavista tekijöistä.”

Myös renkaista huolehditaan

Kia-huolenpitosopimus varmistaa, että autosi huolto- ja korjauskulut jäävät autoliikkeen vastuulle. Sopimuksen sisältöä voidaan myös laajentaa asiakkaiden tarpeiden mukaan. Julian sopimus kattaa myös renkaiden kausivaihdot.

”Myös renkaiden säilytys kuuluu sopimukseeni. Se on iso asia, että minun ei tarvitse huolehtia itse renkaiden säilytyksestä.”

Sarlin suosittelee huolenpitosopimusta kaikille, jotka arvostavat huolettomuutta.

”Suosittelen huolenpitosopimusta, jos haluaa autoilultaan huolettomia kilometrejä. Huolenpitosopimus palvelee minua erittäin hyvin.”

Kia-huolenpitosopimus sisältää

  • Huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot.
  • Luonnollisesta kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuvat välttämättömät korjaukset.
  • Sopimuksessa erikseen hinnoiteltujen lisävarusteiden luonnollisesta kulumisesta ja asianmukaisesta käytöstä aiheutuvien huolto- ja korjaustoimenpiteet.
  • Ensihuollon.
  • Vuosihuollon 30 000 km/2 v -huoltoväleillä olevissa malleissa, mikäli sopimukseen merkitty vuotuinen ajomäärä on 20 000 km tai vähemmän.
  • Ilmastointijärjestelmän huoltotäytön tarvittaessa, enintään joka toinen vuosi.
  • Kia 24h -tiepalvelun huolenpitosopimuksen päättymispäivämäärään tai sen irtisanomiseen saakka.

Lue lisää Kia-huolenpitosopimuksesta tästä.

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä ja voita Kia XCeed käyttöösi!