Kian mallisto on kokenut viime vuosina ison uudistuksen, kun mallisto on täydentynyt urheilullisilla malleilla. Suorituskykyä ja dynaamista ajettavuutta edustavat Kian GT-mallit, joista malliston urheilullinen keskushyökkääjä on 365-hevosvoimainen Stinger GT. Muita GT-malleja ovat 204-hevosvoimaiset, täysin uudet ProCeed ja Ceed GT.

Kian urheilullisuus ei rajoitu pelkästään GT-malleihin. Edellä mainittujen lisäksi mallistoon on tullut myös urheilullisia GT-Line-autoja, jotka ovat ulkoisesti lähellä GT-malleja.  GT-Line-mallit ovat kuitenkin saatavana taloudellisilla ja vähäpäästöisillä moottoreilla. Esimerkiksi näyttävä ProCeed on tarjolla kolmisylinterisellä 1.0 T-GDI-moottorilla (120 hv) jo GT-Line-versiona.

Kian kaikista GT-Line-malleista löytyvät urheilulliset tunnusmerkit. Näitä ovat muun muassa: kevytmetallivanteet, urheilulliset etu- ja takapuskurit, urheilullinen etumaski, D-muotoiltu ohjauspyörä ja urheilulliset penkkien tikkaukset. Paketin kruunaa auton perästä löytyvä GT-Line-tunnus.

”Kian GT-Line-mallisto on vaihtoehto urheilullisista autoa etsivälle, joka ei kuitenkaan halua tinkiä mukavuudesta. GT-Line mahdollistaa näyttävän auton kilpailukykyisin varustein ja moderneilla moottoreilla”, tiivistää Kian myynti- ja tuotepäällikkö Kalle Kaura.

Kian GT-Line-mallisto käsittää seuraavat mallit: Picanto, Rio, Ceed 5-ov, Ceed Sportswagon, ProCeed, Sportage, Optima, Sorento ja Stinger.

Kian kaikki uudet mallit on varustettu ainutlaatuisella 7 vuoden takuulla.

Tutustu Kian GT-Line-mallistoon tästä.

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä ja voita Kia ProCeed GT-Line viikoksi käyttöösi!