Kia Motors on voittanut kolme arvostettua iF design Awards -muotoilupalkintoa. Uusimmat tunnustukset vahvistavat Kian mainetta automuotoilun edelläkävijänä. Palkinnot myönnettiin ”Product Design” -kategoriassa uusille Stinger-, Stonic– ja Picanto-malleille.

Vuosi 2018 on Kialle jo toinen peräkkäinen vuosi, kun merkki voittaa kolme iF-palkintoa. Samalla se on yhdeksäs peräkkäinen vuosi, kun merkille myönnetään iF-tunnustus. Tuoreimman hattutempun myötä Kian iF design -palkintojen yhteismäärä nousee jo 15 kappaleeseen.

Kova kolmikko

Palkitut Stinger- ja Stonic-mallit on suunniteltu Kian Euroopan muotoilukeskuksessa Frankfurtissa. Stinger on Kian lippulaiva, joka on aito gran turismo. Auton muotoilu on saanut vaikutteita 1970-luvun gran tourer -malleista.

Stonic on Kian kompakti crossover, jossa yhdistyvät rohkea muotoilu ja käytännöllisyys. Auto tarjoaa samalla eniten yksilöintimahdollisuuksia Kia-mallistossa.

Kolmas palkittu malli – kolmannen sukupolven Picanto – on Kian pienin malli, joka erottuu nuorekkaalla ja energisellä muotoilullaan. Kompakteista mitoistaan huolimatta Picanto on yksi luokkansa tilavimmista autoista.