Hankoon saapui viime viikonloppuna laiva, joka toi maahan Stingerin 370-hevosvoimaisia GT-huippuversioita. Autot ovat ensimmäisiä Stinger GT:n asiakastilauksia tehtaalta Suomeen.

Ylellinen Kia Stinger saapui Suomen markkinoille viime syksynä. Stinger on jalostettu vuonna 2011 esitellystä urheilullisesta GT-konseptimallista. Euroopassa suunniteltu ja muotoiltu Stinger on aito gran turismo. Sen muotoilusta on vastannut Kian maineikas muotoilujohtaja Peter Schreyer.

Stinger on Kian kaikkien aikojen tehokkain ja nopein tuotantomalli. Huippuversio Stinger GT on varustettu 3,3-litraisella tuplaturbo V6-moottorilla (370 hv). Stinger GT kiihtyy 4,9 sekunnissa 0­–100 km/h. Auton huippunopeus on 270 km/h. Stinger on saatavana joko taka- tai nelivetoisina versioina. Stingerin ajettavuudesta on vastannut Albert Biermann, jolla on vahvat ansiot suorituskykyisten autojen kehittäjänä. Hän vastasi ennen Kialle siirtymisestään BMW:n M-sarjan autojen kehitystyöstä.

Kia on laajentanut mallistoaan urheilullisempaan suuntaan. GT-malliston rinnalla merkki on esitellyt urheilulliset GT-Line-varustetasot, joissa korostuvat suorituskykyisten autojen urheilulliset piirteet.