Kia Motors Corporation on toimittanut tenniksen Australian avoimiin 120 ajoneuvon laivaston. Autot kuljettavat muun muassa pelaajia ja otteluiden toimitsijoita kaksiviikkoisen turnauksen ajan.

Autot luovutettiin Melbournessa järjestäjille turnauksen alla. Luovutusseremoniassa oli paikalla myös Kian brändilähettiläs, tenniksen 17-kertainen Grand Slam voittaja Rafael Nadal.

Pitkä perinne

Kia on toiminut Australian avointen pääsponsorina vuodesta 2002 alkaen. Kia-autoilla on tehty kymmeniä tuhansia matkoja vuosian saatossa. Perinne jatkuu myös tänä vuonna. Turnaukseen toimitetuilla autoilla arvellaan tulevan ajoa yli 450 000 kilometriä. Ajoja hoitavat yli 350 kuljettajaa.

”On ollut kunnia toimia melkein kaksi vuosikymmentä yhden maailman hienoimman urheilutapahtuman sponsorina. Olemme innoissamme turnauksesta ja uskomme, että tämä vuosi tulee olemaan paras kaikista”, sanoo Kia Motors Australian johtaja James Cho.

”Kia on ollut aina enemmän kuin pelkkä Australian avointen sponsori. He ovat arvostettu jäsen tennisperheessämme ja he ovat auttaneet rakentamaan turnauksemme kasvua. Kian autot kuljettavat pelaajia ympäri Melbournea tammikuun aikana. Melbourne Parkin uskomattomat aktiviteetit ovat tulleet synonyymiksi turnaukselle ja tärkeäksi osaksi AO-kokemusta pelaajillemme”, Australian avointen turnausjohtaja Craig Tilley.

Kia on järjestänyt faneille useita kilpailuita turnauksen ympärille. Se on myös kutsunut yli 30 lasta pallopojiksi turnaukseen.

Kauden ensimmäinen tenniksen Grand Slam -turnaus alkoi tammikuun 14. päivä. Turnaus päättyy miesten kaksinpelin finaalin 27. tammikuuta.