Kia ja Ski Sport Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kiasta tulee yksi alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppaneista ja virallinen autopartneri.

”Urheilullisuus on osa Kian dna:ta, joka näkyy laajassa mallistossamme. On hienoa päästä rakentamaan menestystä ja uusia tarinoita tulevaisuuden alppihiihtojoukkuetta tukemalla”, sanoo toimitusjohtaja Miska Tammelin Kiaa maahantuovasta Bergé Auto Nordics Oy:stä.

Kia on noussut maamme suosituimpien henkilöautomerkkien joukkoon. Kia on tällä hetkellä Suomen kuudenneksi rekisteröidyin henkilöautomerkki ja ainoa myyntiään kasvattanut merkki kymmenen myydyimmän automerkin joukossa.

”Saamme Kiasta dynaamisen kumppanin”

Kia on vahvasti esillä kansainvälisessä urheilussa. Merkki on jal­ka­pal­lon MM-ki­so­jen ja UEFA Eurooppa -liigan yhteistyökumppani. Kian brändilähettiläs on tennispelaaja Rafael Nadal.

”Kia on vahvasti sitoutunut urheiluun ja on hienoa nähdä, että alppilajeilla on vetovoimaa erittäin kilpaillussa urheilun kumppanimarkkinassa. Yhteistyö mahdollistaa alppihiihdon uuden sukupolven ja nuorten urheilijoiden esiinmarssin, josta olemme saaneet jo viitteitä. Saamme Kiasta dynaamisen kumppanin vahvistamaan tiimiämme”, iloitsee Ski Sport Finlandin toimitusjohtaja Iiro Kaukoniemi.

Alppihiihdon maailmancup käynnistyy Itävallan Söldenistä lokakuun lopulla. Suomen maajoukkueessa laskevat muun muassa Nella Korpio, Riikka Honkanen, Samu Torsti ja para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri.

Seuraamme alppimaajoukkueen suorituksia tiiviisti kauden mittaan!

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä ja voita Kia XCeed käyttöösi!