Koripalloilija Sasu Salin liittyy Kia-tiimiin

Kia Finland on aloittanut yhteistyön koripalloilija Sasu Salinin kanssa. Tämän juhlistamiseksi arvomme kaksi lippua Susijengin kesäkuun lopun otteluun Ruotsia vastaan.

Kia haluaa olla monipuolisesti mukana meidän brändin mukaista toimintaa. Urheilu on olennainen osa yhteistyökumppanuuksissamme ja uusimpana laajennuksena Kia-tiimiin on saatu mukaan koripalloilija Sasu Salin. Hän on tullut tunnetuksi Suomen miesten koripallomaajoukkueen eli tuttavallisemmin Susijengin paidasta. Hymyileväinen Salin kuuluu Susijengin vakiokokoonpanoon ja liigakaudet hän pelaa Espanjan lämmössä.

Kulunut kausi sujui hyvin. Salin teki kovaa tulosta sekä Espanjan ACB-liigassa, että Euroopan tasolla pelattavassa Mestarien liigassa. Jälkimmäisessä hän teki myös sarjan uuden ennätyksen tekemällä kauden aikana 64 kolmen pisteen heittoa. Perinteiseen tapaan Salin viettää kesän Suomessa ja on luonnollisesti Susijengin matkassa niin MM-kisojen karsinnoissa kuin myös jälleen tänä vuonna pelattavissa EM-kisoissa.

Meitä toki kiinnostaa, mikä saa armoitetun kolmosen heittäjän kiinnostumaan Kiasta.

– Kia on näkynyt niin paljon hyvällä meiningillä, että kiinnostus merkkiä kohtaan on kasvanut tasaiseen tahtiin. Nyt on mahtava päästä osaksi tätä tiimiä, iloitsee Sasu Salin.

Salin tutustuu kesän aikana tuoreisiin Kia malleihin ja näitä seikkailuja voi myös Kia Finlandin sosiaalisen median tilien lisäksi Salinin tililtä Instagramista @sassuli. Kesällä toki treenataan tulevia arvokisoja varten, mutta aikaa on myös rentoutumiseen. Ensimmäisten kesäkuukausien ajan häntä palvelee pirteän värinen ja nelivetoinen Kia Sportage Hybrid, jonka ensifiilikset ovat vakuuttaneet.

– Erittäin magee auto, niin sisältä kuin ulkoakin. Sopiva sporttisuus paistaa läpi, mutta mikä tärkeintä tää on todella smooth ajaa, hehkuttaa Salin uutta Sportagea.

Kesällä Salin treenaa luonnollisesti arvokisoihin ja vetää muun muassa junioreiden koripalloleirejä.

Tietyn urheilullisuuden lisäksi Salin arvostaa autossaan ekologisuutta ja turvallisuutta. Näistäkin syystä uusi Sportage Hybrid oli looginen valinta – kaupunkiympäristössä polttomoottoria ei käytetä turhaan ja passiivisen turvallisuuden lisäksi Sportage on varustettu viimeisintä teknologiaa edustavilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä.

Kesän lopulla ennen koripallon EM-kisoja Salin pääsee vielä tutustumaan uuteen Niro Hybridiin. Odotamme mielenkiinnolla koripalloilijan kommentteja myös tästä merkittävästi tiloiltaan kasvaneesta uutuudesta.

Uuden yhteistyön kunniaksi Kia Finland haluaa tarjota yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden päästä kaverin kanssa katsomaan torstaina 30.6. Espoossa pelattavaa Susijengi-Ruotsi-ottelua. Voit osallistua kilpailuun Kia Finlandin Facebook– tai Instagram-sivulla, ja toki nämä kannattaa ottaa seurantaan kiinnostavan Kia-sisällön nimissä.