Naiset äänestivät uuden Kia Sportagen maailman parhaaksi perhekatumaasturiksi

Uusi Kia Sportage on voittanut Family SUV (perhekatumaasturi) -kategorian pääpalkinnon arvostetussa Women’s World Car of the Year (WWCOTY) -äänestyksessä. WWCOTY -äänestyksessä yhteensä 56 tunnetun naisautoilijan tuomaristo 40 eri maasta viideltä eri mantereelta perehtyi vuonna 2021 esiteltyihin perhekatumaastureihin ja äänesti sen jälkeen omaa suosikkiaan.

WWCOTY -tuomaristo testasi yhteensä 65 eri automallia kuudessa eri kategoriassa, joita olivat: ”Perhekatumaasturi”, ”Urban Model”, ”Large Car”, ”Luksusmaastoauto”, ”Performance Car” ja ”4X4”. Sportage teki tuomareihin vaikutuksen huippuluokan turvallisuusinnovaatioiden, nautinnollisen ajokokemuksen, mukavuusominaisuuksien, huipputekniikan, tyylikkään suunnittelun, vaikuttavan tehokkuuden, alhaisen ympäristöjalanjäljen ja vahvan vastineen rahalle -yhdistelmällä.

Uusi Kia Sportage omaa tyylikkään eurooppalaisen muotoilun ja mittasuhteet, jotka sopivat ihanteellisesti erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Sportagen älykäs sisätilojen suunnittelu mahdollistaa luokkansa parhaat jalka- ja pääntilat, kun taas huipputekniset ajo- ja mukavuusominaisuudet varmistavat, että koko perhe voi nauttia pitkistäkin ajomatkoista.

Viidennen sukupolven Sportage on saatavilla laajalla sähköistetyllä mallistolla, joka sisältää kevythybridi- (MHEV), hybridi- (HEV) ja plug-in hybrid- (PHEV) voimalinjat, jotka tarjoavat erinomaisen polttoainetalouden ja alhaiset päästöt. Lisäksi Sportage plug-in hybrid omaa jopa 78 km toimintamatkan sähköllä.

WWCOTY:n tuomaristo testaa nyt uutta Kia Sportagea viittä muun kategorian voittajaa vastaan ​​ennen kuin julkaisee ”Vuoden parhaan auton” -palkinnon 8.3.2022, kansainvälisenä naistenpäivänä.