Palkittu Kia Niro EV tarjolla entistäkin houkuttelevampaan hintaan

Lukuisilla autoalan palkinnoilla huomioidun Kia Niron täyssähköversion hinnasta viilattiin pois 2 500 euroa. Palkittu Kia Niro EV on nyt tarjolla entistäkin houkuttelevampaan hintaan.

Kian palkittu täyssähköautomalli Niro EV on saanut uudet hinnat. Niron sähköautomalliston hinnat alkavat 42 488 eurosta LX-varustetasolla. Auto on varustettu aina 64,8 kWh akustolla ja sen toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 460 kilometriä.

Uuden entistäkin houkuttelevammin hinnoitellun Kia Niro EV -malliston uusi käyttöetu on alkaen 515 euroa vapaan autoedun ollessa 575 euroa kuukaudessa. Varustetasoja Niro EV -mallistossa on neljä: LX, EX, Business Premium ja Business Luxury. Niro on saatavana myös täyshybridinä ja ladattavana hybridinä. Malliston hinnat alkavat 32 388 eurosta täyshybridinä LX-varustetasolla.

Kia Niro on palkittu useilla autoalan palkinnoilla ensiesittelynsä jälkeen. Naistoimittajat valitsivat Niron maailman parhaaksi autoksi ja Niro voitti Women’s World Car of the Year 2023 -pääpalkinnon. Niro EV puolestaan palkittiin arvostetulla Kultainen ohjauspyörä 2022 -palkinnolla Saksassa. Niro menestyi myös Suomessa, kun paikalliset autotoimittajat äänestivät Kia Niron Vuoden Auto Suomessa 2023 –palkinnon voittajaksi. Tässä kilpailussa tärkein valintakriteeri on rahalle saatava vastine. Hyvän hinta-laatusuhteen lisäksi Niron vahvuuksiin kuuluvat näyttävät muotoilu, hyvät sisätilat ja luokassaan erinomainen mukavuus.

Niro-malliston uusi hinnasto on ladattavissa kokonaisuudessaan täältä.