Soul EV -huumaa Löylyssä!

Kia lanseerasi kesäkuussa Suomeen saapuneen Soul EV -sähköauton ravintola Löylyssä Helsingin Hernesaaressa.

Soul EV on Kian ensimmäinen täyssähköauto. Se laajentaa Kian vähäpäästöisten autojen mallistoa suosittujen Niro- ja Optima Plug-in Hybrid -mallien rinnalla.

”Kia Soul EV:ssä ja Löylyssä yhdistyvät muotoilu ja ekologisuus. Molemmat brändit ovat tunnettuja designista ja sitoutumisestaan ympäristöön. Kian tavoite on vähentää autojen polttoaineenkulutusta 25 prosentilla vuoteen 2020 mennessä vuoden 2014 tasosta. Kia Soul EV ja uudet hybridimallit tukevat tavoitettamme”, sanoo Kia-maahantuonnin johtaja Miska Tammelin.

Näkyvästi esillä

Ravintola Löyly on ainutlaatuinen paikka niin sijainnin kuin arkkitehtuurin puolesta. Löyly on myös esimerkillinen kestävän liiketoiminnan ja ekologisen rakentamisen edelläkävijä. Ympäristövastuullisuus on huomioitu aina ekosähköstä FSC-sertifioituihin rakennusmateriaaleihin ja ruokalistaan saakka.

Kia Soul EV on lanseerausviikolla 28.-30. kesäkuuta näkyvästi esillä Helsingin katukuvassa. Autot kuljettavat asiakkaita veloituksetta Löylyn ja keskustan väliä kello 17-23.00.

Toimintasäde jopa 250 km

Uuden Kia Soul EV:n toimintamatka sähköllä on jopa 250 kilometriä. Auton CO2-päästöt ovat 0 g/km. Soul EV:n voimanlähteenä on 111-hevosvoimainen sähkömoottori, joka tuottaa vääntöä 285 Nm. Auto pystyy hyödyntämään tehokkaasti jarrutusenergiaa pidentääkseen toimintamatkaansa. Kia Soul EV on varustettu 30 kWh:n litium-ioniakustolla, joka on sijoitettu auton matkustamon alle. Soul EV:n painopiste onkin alhaalla tehden siitä vakaan ja nautittavan ajettavan. Akun sijainnin ansiosta Soul EV:n takatilat ovat lähes identtiset muun Soul-malliston kanssa.

Kia tarjoaa ainutlaatuisen 7 vuoden takuun kaikille uusille autoille. Takuu kattaa myös Soul EV:n akuston.

Kia Soul EV -malliston hinnat alkavat 35 490 eurosta.

Tutustu Kia Soul EV -malliin täältä.

Kian ensimmäinen sähköauto Soul EV saapui Suomeen