Kia esittelee tulevana viikonloppuna 10.-11. marraskuuta Suomessa täysin uuden kompaktin crossoverin Kia Stonicin. Näyttävä Stonic on saanut vaikutteensa Kian isoimmista SUV-malleista. Tuloksena on eurooppalaiseen makuun muotoiltu kompakti crossover, jossa yhdistyvät itsevarma ulkonäkö, käytännöllisyys ja mukavuus.

Kokosimme seitsemän faktaa Kian uudesta crossoverista:

1. Kia Stonic jakaa suurelta osin alustan Kia Rion kanssa, mutta autolla on oma uusi korirakenne. Stonicissa on Rioon nähden korkeampi maavara ja istuinkorkeus.

2. Stonic on valmistettu Kia Soharin tuotantolaitoksella Koreassa. Auto on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Kian Euroopan ja Korean muotoilukeskusten kanssa. Stonic on ajettavuudeltaan suunniteltu eurooppalaisille markkinoille.

3. Stonic tulee olemaan merkittävässä asemassa Kia-mallistossa. Kia lähtee valloittamaan sillä yhtä Euroopan uusinta ja nopeimmin kasvavaa segmenttiä. B-segmentin SUV-mallien odotetaan saavuttavan C-segmentin SUV-mallien myynnin vuoteen 2021 mennessä.

4. Stonic on Kian 12:s malli Suomen mallistossa. Kia esittelee vuonna 2017 yhteensä neljä uutta mallia, joista kaksi – Stonic ja Stinger – ovat täysin uusia. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla esitellyt uuden sukupolven Rio- ja Picanto-mallit puolestaan ovat segmenttiensä kestosuosikkeja.

5. Kia Stonic tarjoaakin eniten yksilöintimahdollisuuksia Kia-mallistossa. Stoniciin tulee tarjolle yhteensä 20 erilaista katon ja korin värikombinaatiota. Asiakkailla on runsaasti valinnanvaraa myös sisäväreissä.

6. Kia Stonic on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti. Stonic-malliston hinnat alkavat 17 990 eurosta. Varustetasoja on kolme: LX, EX ja TX. Lisäksi EX- ja TX-versiot ovat saatavana kaksivärisinä Design-versioina.

7. Kia tarjoaa Stonic-mallistoon ainutlaatuisen seitsemän vuoden takuun kaikkien uusien Kia-mallien tavoin.

 

Hittiaineista!

Taas uusi Kia-malli – tässä tulee Stonic!