Kia vahvistaa jälleenmyyjäverkostoaan Suomessa, kun maahantuoja Bergé Auto Nordics Oy ja Autokeskus Oy ovat sopineet merkin vähittäismyynnin ja huollon aloittamisesta Helsingin Konalassa.

”Kian markkinaosuus kehittyy Suomessa vauhdilla. Sopimus Autokeskuksen kanssa tukee kasvutavoitteitamme pääkaupunkiseudulla, jossa Kialla on paljon potentiaalia erityisesti yritysautomarkkinoilla. Lisäksi Autokeskuksella on Konalassa Helsingin uusin ja modernein autotalo”, sanoo Bergé Auto Nordics Oy:n toimitusjohtaja Miska Tammelin.

Kia vahvassa kasvussa

Kia on vahvassa kasvussa Suomessa. Kian markkinaosuus nousi elokuussa 7,9 prosenttiin ollen Suomen neljänneksi rekisteröidyin automerkki. Kia on ai­noa merk­ki Suo­men kym­me­nen myy­dyimmän hen­kilöau­to­mer­kin jou­kos­sa, jon­ka kap­pa­lemääräinen myyn­ti on lisäänty­nyt kumulatiivisesti Suo­mes­sa en­simmäisen kahdeksan kuu­kau­den ai­ka­na.

Uusi autotalo Konalassa

Kia tunnetaan palkitusta muotoilusta, laajasta mallistosta ja ainutlaatuisesta seitsemän vuoden tehdastakuustaan. Merkki satsaa voimakkaasti sähkö- ja hybridiautoihin esittelemällä vuoteen 2025 mennessä yhteensä 15 uutta hybridi- ja sähköautoa. Kian mal­lis­to laa­je­nee syk­syllä en­ti­sestään, kun Kia esit­te­lee Suo­mes­sa näyttävän XCeed-cros­so­ve­rin.

”Kia on Autokeskuksen tuoteperheessä uusi ja tervetullut lisä. Kia laajentaa valikoimaamme useissa tärkeissä segmenteissä kilpailukykyisillä malleilla, jotka puhuttelevat sekä kuluttajia että yritysasiakkaitamme”, sanoo Autokeskuksen toimitusjohtaja Karri Koskinen.

”Olemme vasta kesän alussa muuttaneet uuteen autotaloomme Konalassa. Uusi autotalo on suunniteltu joustavasti, joten pystymme nopealla aikataululla muokkaamaan tiloihin Kia-myymälän. Tarkoituksenamme on aloittaa Kian myynti ja huolto jo syksyn aikana. Toiminnan alettua Kia-asiakkaat pääsevät nauttimaan Autokeskuksen viimeisintä teknologiaa hyödyntävistä huoltokorjaamo- ja vauriokorjaamopalveluista. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa huollon nouto- ja palautuspalvelu, 24/7 tuo & nouda palveluautomaatti, rengashotelli, huollon on-line varaus sekä lentohuoltopalvelu”, Koskinen jatkaa.

Autokeskus Konala palvelee osoitteessa: Ristipellontie 5, Helsinki. Kia-avajaisia Autokeskus Konalassa vietetään 12.-13. syyskuuta.

Tilaa MyKia-uutiskirje tästä ja voita Kia XCeed käyttöösi!