Kia on voittanut kolme maineikasta if Design Awards -tunnustusta uusimmille malleilleen. Niro-, Optima Sportswagon ja Rio-mallit saivat palkinnon muotoilustaan.

Vuosi 2017 on Kialle järjestyksessään jo kahdeksas perättäinen vuosi, jolloin Kia on saanut vähintään yhden iF Design Award -tunnustuksen. Viimeisin hattutemppu nostaa Kian if Award -palkittujen mallien määrään 12:een.

Peter Schreyer, President and Chief Designer of Kia Motors Corporation:

”Viimeisimmät iF Awards -palkinnot ovat tunnustus meidän erinomaiselle globaalille muotoilutiimille. Kaikki kolme mallia, jotka on tehty tiiviissä yhteistyössä Kian Korean, Saksan ja Yhdysvaltain muotoilukeskusten kanssa, ovat tärkeitä brändillemme. Kia on mennyt Niron ja Optima Sportswagonin kanssa uusiin segmentteihin. Mallit ovat saavuttaneet huomiota innovatiivisella ja houkuttelevalla muotoilullaan. Uuden sukupolven Riolle, joka on yksi parhaiten myyvistä malleistamme, olemme antaneet merkittävästi uudistuneen, kypsemmän luonteen.”

Kolme erilaista mallia

Kia Nirossa yhdistyy monikäyttöisyys ja kompaktin crossoverin vetovoima. Niro eroaa konservatiivisista hybridimalleista sen ainutlaatuisella muotoilullaan tehden siitä luokkansa esikuvan markkinoiden ensimmäisenä hybridi-crossoverina.

Kia Optima Sportswagon on Kian kaikkien aikojen ensimmäinen D-segmentin farmari, joka on suunniteltu erityisesti Euroopan markkinoille. Optima Sportswagonissa yhdistyvät upea muotoilu, korkealaatuiset sisätilat ja tilavan farmarin monikäyttöisyys.

Kian kolmas palkittu malli on täysin uusi Rio, joka lanseerataan Suomessa maaliskuussa. Rio erottuu rohkealla muotoilulla ja modernilla sisätiloillaan tarjoten Kian uusinta turvallisuus- ja yhdistettävyysteknologiaa.