”KISS-tarrat käänsivät katseita”

Muistatteko vielä Kiss-yhtyeen väreihin teipatun Kia Sorenton?

Tässä lyhyt muistinvirkistys: le­gen­daa­ri­nen KISS-yh­tye esiin­tyi Hel­sin­gissä tou­ko­kuun alussa. Kia oli keikkahuumassa mukana teippaamalla upean Kia Sorenton yhtyeen maailmankiertueen väreihin. Yhtyeen kanssa kuvattu auto saavutti valtavasti huomiota niin Suomessa kuin maailmallakin.

Keikan jälkeen Kia-luovutti auton kuukaudeksi käyttöön helsinkiläiselle SKYCRY-bändille, joka koostuu lupaavista nuorista lahjakkuuksista.

”Autossa on kaikki ominaisuudet, mitä voi toivoa. Lisäksi KISS-tarrat vetävät katseita”, yhtyeen basisti Lauri kuvaili autoa.

Sorento on Kian pre­mium-ta­son iso kau­pun­ki­maas­tu­ri, jos­sa yh­dis­tyvät näyttävä muo­toi­lu, en­si­luok­kai­nen va­rus­te­lu ja Kian ai­nut­laa­tui­nen 7 vuo­den ta­kuu.

”Keikka oli spektaakkelimainen show”

SKYCRY on kolmihenkinen alternative rock -yhtye Helsingistä, joka sai alkunsa vuonna 2013. Yhtyeen musiikillisia esikuvia ovat muun muassa Muse, Paramore ja Royal Blood. Myös KISSin keikka teki vaikutuksen.

”KISSin keikka oli näyttävä spektaakkelimainen show, jossa vedettiin kaikki tunnetut klassikot. Bändi soitti täydellä teholla, ja otti yleisönsä huomioon hyvin. On aina hienoa nähdä ammattitaitoisia bändejä tekemässä omaa juttuaan täysillä”, yhtyeen solisti Emily Frost sanoo.

Mitä kuuluu sitten SKYCRY:n omaa keikkakesään?

”Meillä on kesän aikana jonkin verran festivaalikeikkoja: ensimmäinen oli Louhela jameissa kesäkuun alussa Vantaalla, toinen Karjurockissa heinäkuussa ja viimeinen Koisorockissa elokuussa. Näiden keikkojen lisäksi valmistelemme toista sinkkujulkaisua, ja keskitymme uuden materiaalin tekemiseen”, bändi kertoo.

SKYCRY on mukana pääkaupunkiseudulla toimivan Rock Academyssä.

” Olemme sen kautta saaneet ilmaista studioaikaa, keikkoja ja sparrausta alan ammattilaisilta, mikä on ollut mahtavaa.”

KISS-auton teippauksen toteuttanut Grano Diesel puolestaan lahjoitti SKYCRY:lle 1000 euron lahjakortin musiikkiliikkeeseen.

Tästä bändistä kuulemme vielä – toivotamme SKYCRY:lle hyvää keikkakesää!

Kia rokkasi KISSin kanssa!

Kialta ”KISS-auto” Helsingin konserttiin