”Minun autoni on Kia Niro. Kiinnitin aluksi Nirossa huomiota ehdottomasti sen ulkomuotoon. Etsin hiukan aikaisempaa suurempaa autoa ja Niro vaikutti juuri sopivan kompaktilta sekä muotoilultaan että sisätiloiltaan.

Nyt kun olen ajanut tällä muutaman kuukauden, niin ulkomuodon lisäksi myös ajotuntuma on ihastuttanut. Ohjaus tuntuu todella miellyttävältä. Auto on tosi hiljainen, mikä on minulle suuri plussa. Puhun paljon työpuheluita ajaessa, eikä Niron kanssa tarvitse melun läpi huutaa asioita.

Minulla on koira Nipsu, jonka kanssa matkustamme paljon mökille ja useasti matkassa on myös ystäviä. Niroon mahtuu hienosti enemmänkin tavaraa kun lähdetään pidemmälle reissulle. Kenenkään ei tarvitse matkustaa laukut sylissä. Nipsukin viihtyy ”omalla paikallaan” turvavöissä sekä etupenkillä että takavaratilassa, jos mutaleikit ovat kiehtoneet liikaa.

Kia Niron ympäristöystävällisyys on myös iso asia minulle. Ajan suhteellisen paljon ja kerron ylpeänä ajavani hybridillä. Tämä on minun oma ekoteko!”

Kuka: Mette Palmén
Paikkakunta: Helsinki
Ammatti: Business Controller
Auto: Kia Niro

 

Kia Nirolle testivoitto Tekniikan Maailman hybridivertailussa