”Näin vajaa vuosi sitten kuvan Kia Stingeristä ja totesin välittömästi, että tuossa on seuraava autoni! Ajoin tuolloin Kia Sorentolla, johon olin ollut todella tyytyväinen. Tilaa oli enemmän kuin yhdessäkään aikaisemmassa autossani ja ajettavuus oli todella hyvä. Olen kuitenkin vielä sen verran pikkupoika luonteeltani, että kun näin Stingerin linjat, niin olin varma, että seuraavaksi on aika siirtyä autoilussa taas sporttisemmalle linjalle.

Tilasin Stingerin pelkästään kuvien perusteella. Kun lopulta sain auton, niin oli mahtavaa todeta, että Stinger oli vielä upeamman näköinen livenä kuin kuvissa.  Suurin yllätys oli kuitenkin se tunne, kun pääsi itse puikkoihin. Tässähän on kyseessä täysverinen GT, jota on uskomaton ilo ajaa!

Stingerin lukuisista lisävarusteista erityisesti miellyttävät tajuttoman hienot äänentoistojärjestelmät, lukuisat turvallisuustoiminnot sekä panoramakatto. Kesällä sitten taas istuinten ilmastointi on mukavaa luksusta, mihin jo Sorentossa pääsin tottumaan. On ollut myös hauska huomata, että autoa tutkaillaan parkkipaikoilla ja liikenteessä aika tiuhaan.

Jouduin lähtemään viikoksi työmatkalle pari päivää sen jälkeen, kun auto luovutettiin minulle. Ensimmäistä kertaa reissussa ollessani huomasin, että perheen lisäksi minulla oli ikävä autoa.”

Kuka: Stenka Heino

Paikkakunta: Espoo

Ammatti: Toimitusjohtaja Team Mark Oy:ssä: https://www.teammark.fi/

Auto: Kia Stinger