Kian jälleenmyyjä Delta Auto toimittaa Suomen ja Pohjoismaiden suurimmalle pizzaketjulle Kotipizzalle yli 70 kuljetusautoa. Kotiinkuljetusautot tulevat Kotipizza-yrittäjien käyttöön ympäri Suomea.

Kotipizzan uusien kuljetusautojen suunnittelussa ovat olleet mukana Kotipizza-yrittäjät. Autot on varusteltu integroiduilla lämpölaatikoilla, jotka pitävät pizzan 60-asteisena jopa tunnin.

”Tulemme ottamaan käyttöön uuden Kia-kaluston kotiinkuljetuspalvelua varten. Kotipizzan verkkokaupan myynnistä jo 85 prosenttia tulee kuljetetuista tuotteista. Kuljetuspalvelun saatavuus, toimivuus ja luotettavuus ovat tärkeitä asiakkaillemme”, kertoo Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Applikaatio kuljetusta varten

Kotipizza on kehittänyt kotiinkuljetusta varten oman Kuljetusäppi-applikaation, joka pyrkii löytämään parhaan reitin ja välttämään ruuhkat. Jatkossa asiakas voi myös seurata kuljetuksen etenemistä ja kestoa sovelluksessa.

”Kuljetusäppi tulee lyhentämään kuljetusaikaa asiakkaalle, ja uusi lämpölaatikko takaa kuuman sekä laadukkaan pizzan. Uudet Kia-autot parantavat paitsi kuljetusvarmuutta, myös asiakaskokemusta kotiinkuljetuspalvelussamme valtakunnallisesti”, Tervanen jatkaa.

Lämpölaatikkoon 16 pizzaa

Kia Picanto– ja Rio-kotiinkuljetusautojen takaosassa on eristetty lämpölaatikko rosteritasoilla ja lämpövastuksella. Laatikkoon mahtuu kerralla yhteensä 16 pizzaa kantolaukuissaan. Laatikossa on 4 kpl 56 W lämmitysmattoa, yhteisteholtaan 224 W. Kaapissa on myös kaksi termostaattia vastusten suojaksi.

Avattaessa lämpölaatikon lämpötila on 70 astetta ja suljettaessa 55 astetta. Laatikko on valmistettu lasikuitupinnoitetusta uretaanilevystä, joka varaa lämpöä. Laatikon yhteydessä on 75 Ah -lisäakku. Lämpölaatikon on suunnitellut ja rakentanut Kotipizzan erityistarpeet huomioiden Verhoomo Sorsa.

Uusia Kia-kotiinkuljetusautoja on jo käytössä useilla paikkakunnilla. Yhteensä 71 autoa on tarkoitus toimittaa maaliskuuhun mennessä kaikkiin kotiinkuljetusta tarjoaviin Kotipizza-ravintoloihin.

Kia-autot Kotipizzalle toimittaa Delta Auto Herttoniemi.